Eveniment internațional de brokeraj, la Timișoara

Foto: ADR Vest

Inovatori din șapte țări din Europa se vor întâlni în 11 decembrie la Timișoara, la Innomatch 2019, eveniment urmat de o sesiune internațională de brokeraj.

 

Sesiunea de brokeraj Elevate Co-created Innovations, organizată în 12 decembrie, a fost concepută în jurul tematicii Innomatch 2019 de a dezvolta ecosisteme de afaceri puternice, bazate pe cooperare internațională, oferind o platformă de dialog pentru oameni din mediul de business, cercetători și organizații de suport pentru afaceri sau cu preocupări pentru zona de cercetare, dezvoltare și inovare.

Sunt planificate întâlniri one-to-one cu antreprenori și inovatori, cu scopul de a identifica și dezvolta noi proiecte și parteneriate pentru a răspunde unor provocări globale, în diferite zone de interes: vehicule autonome, eficiente energetic și conectate, sisteme și tehnologii de vârf bazate pe noi resurse și materiale, e-sănătate, automatizare industrială bazată pe Internetul obiectelor (Internet of Things), soluții pentru o economie cu emisii scăzute de carbon, securitate cibernetică etc.

Sesiunea internațională de brokeraj este programată în 12 decembrie, cu începere de la ora 10, la Vox Technology Park. Participarea la eveniment este gratuită. Este însă necesară înregistrarea prealabilă, până în data de 10 decembrie, ora 12, pe platforma dedicată https://innomatch-2019.b2match.io/, unde  participanții își stabilesc întâlnirile bilaterale în avans.

Evenimentele sunt organizate de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest.

 

Print Friendly, PDF & Email