Eveniment caritabil pentru renovarea a două saloane de la Spitalul Militar Timişoara

Sursă foto: Facebook / Spitalul Militar Timişoara

Pentru a obține fondurile necesare renovării a două saloane din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenţă Timişoara, pe 23 septembrie va fi organizat un eveniment caritabil.

 

Evenimentul este organizat de motocicliştii de la Doomstriker LEMC Banat şi Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara şi va avea loc la Hanul Kilometrul 6. Vor avea loc o paradă moto, va fi muzică rock, folk și jazz&oldies, dar nu vor lipsi nici surprizele pentru copii, anunţă organizatorii. Fondurile strânse în cadrul acțiunii vor fi folosite pentru renovarea celor două saloane de spital.

Evenimentul va fi precedat în 22 septembrie, de la ora 18, cu o expoziție de motociclete, organizată în parcarea Vip UBC 0 a Iulius Town Timișoara, urmată, de la ora 20, de un concert susținut de Dragoş Moldovan Bând, câştigătorul Vocii României din 2019

“Ne dorim că alături de comunitățile de motocicliști, de prietenii noștri de la Universitatea de Științele Vieții «Regele Mihai I» să vină sute de timișoreni care înțeleg că doar împreună putem facem mult bine. Iar binele, în acest caz, înseamnă renovarea a două saloane ale unui spital din Timișoara în care sunt tratați nu doar militari sau pensionari militari, ci orice persoană aflată în suferință. Este primul eveniment de acest fel și sperăm ca împreuna să construim un viitor mai bun. Așa că îi așteptăm pe toți cei cu inimă mare să vină la evenimentul nostru caritabil”, spune Attila Hajdu, președintele Doomstriker LEMC Banat.

Clubul Doomstriker LEMC România, înfiinţat în 2020, este format din oameni ai legii pentru care sunt la fel de importante pasiunea pentru motociclism și misiunea de a contribui la tot ceea ce înseamnă educație, performanță, ajutarea semenilor și sprijin prin implicare în comunitate.

Cei care vor să contribuie la proiectul „Din inimă pentru inimile comunității” pot face donații în contul Asociației Moro Doom Banat: RO98BRDE360SV97038523600, deschis la BRD sucursala Timișoara.

 

Print Friendly, PDF & Email