Eveniment caritabil pentru ajutarea unui student diagnosticat cu tumoare cerebrală

Limobar Foto LSFTStudenții Farmaciști din Timișoara organizează un eveniment caritabil, pentru ajutarea unui student de la Politehnică, diagnosticat cu tumoare cerebrală.

 

Liga Studenţilor Farmacişti din Timişoara anunţă că, în zilele de 6 şi 7 mai, organizează evenimentul caritabil Limobar. O campanie cu tradiție deja, ajunsă la ediţia a treia, care anul acesta se va desfăşura sub motto-ul „Când viața îți oferă lămâi, mergi la Limobar!”.

Organizatorii anunţă că, în cadrul acestui eveniment – care va avea loc în fața Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara, în 6 şi 7 mai, între orele 9- 15 – voluntarii LSFT vor pregăti suc natural, făcut pe loc, din fructe proaspete, pe care îl vor oferi în schimbul unei donații.

În urma activității noastre, dorim să îl ajutăm pe colegul nostru Cristian Peri, din Universitatea Politehnica din Timișoara, diagnosticat cu tumoare cerebrală. Banii obținuți vor fi depuși ulterior în contul deschis pentru donații”, anunţă Patricia Tuştean, coordonatorul acţiunii Limobar.

Partenerii cu care LSFT colaborează pentru realizarea acestui eveniment – prin intermediul căruia susţin Check Out – Capitala Tineretului din România – sunt Casa de Cultură a Municipiului Timișoara și Omipass Timișoara.

Liga Studenților Farmaciști din Timișoara este o organizație care are ca scop apărarea intereselor tuturor studenților farmaciști din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara. LSFT organizează numeroase campanii și proiecte în domeniul sănătății și educației farmaceutice, oferind studenților șansa de a-și aprofunda cunoștințele teoretice și practice.

Print Friendly, PDF & Email