Europarlamentar Maria Grapini: „Să nu-l uităm pe Eminescu!”

Maria Grapini in ie„Azi este ziua marelui poet Mihai Eminescu și cred că toți românii ar trebui să fie mândri că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un geniu”, spune europarlamentarul Maria Grapini.

 

Europarlamentarul Maria Grapini împreună cu Asociația Fusion of Art și cu Școala de Arte „Dimitrie Stan”, din Lugoj, anunţă că organizează azi, de Ziua Culturii Naționale, un eveniment cultural dedicat poetului Mihai Eminescu, „pentru a sărbători această zi importantă, precum și împlinirea a 166 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu.”

„Azi este ziua marelui poet Mihai Eminescu și cred că toți românii ar trebui să fie mândri că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un geniu. Să nu-l uităm pe Eminescu! Este important să nu ne uităm valorile și să le promovăm!”, transmite, printr-un comunicat trimis redacţiei, europarlamentarul Maria Grapini.

La eveniment – care va avea loc la Universitatea Europeană „C. Drăgan”, din Lugoj, de la ora 18 – vor participa 40 de copii de la Școala de Arte „Dimitrie Stan”, din Lugoj, din cadrul secțiilor de teatru, canto, acordeon, pian, chitară, street dance, breakdance ale Fusion of Art.

În plus, anunţă organizatorii, va fi disponibil un stand cu produse handmade, realizate de elevi din cadrul secțiilor de fashion design și decorațiuni interioare din cadrul școlii mai sus menționate.

„Europarlamentarul Maria Grapini invită toți lugojenii să participe la eveniment și să încurajeze copiii prin cumpărarea lucrurilor realizate de ei și expuse în cadrul standului”, se mai arată în comunicat.

Print Friendly, PDF & Email