Enel Energie, sediu în Openville Timişoara (P)

Din această toamnă, în clădirea de birouri United Business Center 1 a ansamblului mixt Openville funcţionează noul sediu din Timişoara al companiei Enel Energie.

 

Cel mai mare furnizor de energie din România a închiriat un spaţiu de 430 mp în imobilul office finalizat în decembrie 2017, lângă Iulius Mall Timişoara. UBC 1 are o suprafaţă închiriabilă de 13.000 mp şi reprezintă a doua clădire livrată pe piaţa din Timişoara de către grupul Iulius şi compania Atterbury Europe, dezvoltatorii ansamblului mixt.

Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt cel mai mare furnizor pe piața de energie electrică din România, conform celui mai recent raport al ANRE (iunie 2018). De asemenea, reprezintă cel mai mare furnizor de electricitate pe piața concurențială, raportând, recent, depășirea unui milion de consumatori casnici pe această piață.

United Business Center 1 are 12 niveluri, iar demisolul este destinat spaţiilor de retail și serviciilor. Clădirea are acces direct spre Iulius Mall Timişoara şi spre parcarea supraetajată cu peste 910 locuri din proximitate, inaugurată în primăvara acestui an.

Persoanele care lucrează în UBC 1 economisesc timp datorită accesului direct pe care îl au la numeroase servicii, în Iulius Mall: food court şi restaurante pentru pauzele de masă, fitness center, magazine, cinema multiplex, grădiniţă, clinici medicale, locuri de relaxare şi socializare, spaţii de parcare. În plus, prin programul Card Partener, angajaţii beneficiază exclusiv de promoţii de până la 25%, la peste 100 de locaţii.

Aflat în plin proces de construcţie, Openville va reprezenta cel mai mare proiect de tip mixt din vestul ţării şi principala atracție de business, shopping şi loisir.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile Iulius şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.

Print Friendly, PDF & Email