Elevi și profesori din Timiș, internaţi cu covid-19

Foto: Clinica Regina Maria

Şase elevi, trei profesori şi cinci persoane din personalul nedidactic din Timiș sunt internați cu covid-19, potrivit Radio Timișoara. Șapte licee, şcoli şi grădiniţe au intrat în scenariul roşu, adică în siste de predare excluisv online a cursurilor.

 

Dintre cei șase elevi, trei profesori şi cinci persoane din personalul nedidactic internați cu covid-19, patru elevi, doi profesori şi două persoane din sistemul nedidactic provin de la școli din Timişoara.

Alți 283 de elevi, din totalul celor 95.156 câți sunt în Timiș, sunt izolaţi sau carantinaţi, 162 în Timişoara. Tortodată,  27.539 de elevi intră în sistemul online de învăţare, dintre care 18.449 sunt din Timișoara, anunță inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Timiş, Marin Popescu, potrivit Radio Timișoara.

81 de dascăli continuă să predea online, dintre aceștia 53 fiind din Timişoara, iar 13 (dintre care cinci din Timişoara) intră în concediu medical. De asemenea, în izolare/carantină mai sunt şi alţi zece angajaţi.

Marin Popescu mai spune că în scenariul roşu continuă să fie Liceul „Grigore Moisil”, din Timişoara, Liceul „Logos”, din Timişoara, Grădiniţa din Giarmata, Şcoala din Bencecu de Sus, Liceul şi Grădiniţa din Periam şi Liceul de Arte din Timişoara, acesta din urmă, din cauza lucrărilor de reabilitare a infrastructurii nefinalizate.

Print Friendly, PDF & Email