Eleva din Timişoara, internată cu coronavirus, este vindecată

Adolescenta din Timişoara care a fost diagnosticată, săptămâna trecută, cu coronavirus şi internată la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” a fost externată duminică, fiind considerată vindecată, întrucât ultimele două teste succesive au fost negative, anunţă Agerpres.

 

Pentru tânăra de 16 ani, rezultatul a două teste consecutive, efectuate la distanţă de 24 ore, este negativ. Tânăra este considerată vindecată şi urmează să fie externată în cursul zilei de astăzi”, anunţă Direcţia de Sănătate Publică Timiş.

Adolescenta este colegă de clasă cu băiatul de 16 ani, ambii fiind elevi la Liceul Alimentar. Şi băiatul, care la rândul lui se contaminase de la unchiul său, venit din Italia, a fost externat sâmbătă, fiind declarat vindecat. Din acelaşi liceu mai rămâne internată o fată de 15 ani. Şcoala va fi închisă până în 11 martie, pentru dezinfectarea tuturor spaţiilor.

DSP Timiş anunţă că pentru toate probele recoltate în data de 7 martie de la contacţii apropiaţi identificaţi ai elevei de 15 ani şi ai pasagerului din Hunedoara, internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase „Dr.Victor Babeş” Timişoara, rezultatul este negativ. Ancheta epidemiologică continuă.

Print Friendly, PDF & Email