Educatoarea care şi-a omorât fetiţa, expertizată psihiatric, la Bucureşti

Educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fiica a fost transferată, luni, la Bucureşti pentru efectuarea expertizei psihiatrice, specialiştii urmând să stabilească dacă a avut discernământ, anunţă Mediafax.

 

Surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, citate de Mediafax, spun că Oana Neţ, educatoarea care şi-a omorât fiica în vârstă de patru ani a fost transferată, luni, din arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş la Penitenciarul Jilava. Urmează aceasta să fie supusă unei expertize psihiatrice la Institutul de Medicină Legală “Mino Minovici”, pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii crimei. După expertizarea psihiatrică, va fi readusă în arestul Poliţiei Timiş.

Oana Neţ, în vârstă de 38 de ani, fostă educatoare, şi-a fetiţa, în 14 martie, tăindu-i venele şi înecând-o în cadă. Anchetatorii spun că femeia ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe soţ, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus că intenţionează să divorţeze. Femeia a fost transportată la spital imediat după ce a comis crima, pentru că a consumat erbicid în încercarea de a se sinucide.

Print Friendly, PDF & Email