Educație non-formală pentru tinerii din mediul rural

Timp de şase săptămâni, Caravana Educației Non-formale, unul dintre proiectele de tineret ale Fundației Județene pentru Tineret Timiș, ce se adresează tinerilor din mediul rural, va avea întâlniri cu tineri din mai multe localităţi din judeţ. Activitățile de educație non-formală derulate sunt menite să ajute la dezvoltarea personală a tinerilor, apelnd la metode interactive și participative.

Ne dorim ca prin acest proiecte să contribuim la educația tinerilor mediul rural, de a promova spiritul de inițiativă din comunitate și totodată de a combate excluziunea socială”, spune coordonatorul proiectului, Lorena Smarandache.

Proiectul va debuta în a doua jumătate a lunii august, cu şase deplasări în comunele Checea, Balinț și Sacoșul Turcesc , urmate de trei deplasări în luna septembrie, în aceleași locații.

Caravana Educației Non-formale este un proiect finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș, prin programul Concursul Local de Proiecte pentru Tineret, și face parte din programul RURALactive al Fundației Județene pentru Tineret Timiș, program adresat comunității de tineri din mediul rural.

Print Friendly, PDF & Email