Editura Universității de Vest din Timișoara, prezentă la Târgul Internațional de Carte de la Leipzig

Editura Universității de Vest din Timișoara participă, în aceste zile, la Târgul Internațional de Carte de la Leipzig, unde România este invitată de onoare.

 

Editura Universităţii de Vest este prezentă la Leipziger Buchmesse – Târgul Internațional de Carte de la Leipzig cu 25 de titluri. Echipa EUV prezentă la Leipzig este condusă de Marilena Brînda, directorul editurii.

Leipziger Buchmesse, unul dintre cele mai importante târguri de carte din lume, reprezintă o oportunitate excepțională de a promova volumele apărute la Editura Universității de Vest și autorii acestora, declară oficialii UVT.

Participarea UVT la evenimente de o asemenea anvergură este deja o obișnuință. De exemplu, în 2017, Editura Universităţii de Vest a participat la două târguri de carte internaționale, la Budapesta și la Novi Sad, pe parcurs al anului trecut organizând şi 45 de lansări de carte și evenimente culturale.

Aproape 2.400 de expozanţi din peste 40 de ţări participă, în perioada 15-18 martie, la Leipziger Buchmesse, primul mare târg de carte german al primăverii, care, se estimează, va fi vizitat de circa 200.000 de vizitatori, potrivit unui comunicat de presă al Ambasadei Republicii Federale Germania la Bucureşti. România este invitat de onoare al acestei ediţii a târgului de carte.

Print Friendly, PDF & Email