E-Distribuție Banat: 29 de localităţi din Timiş sunt fără curent electric

74 de localități sunt, luni dimineața, în continuare, fără energie electrică, din cauza condițiilor meteorologice extreme care au afectat zona de vest a ţării, anunţă Enel.

 

Urmare a vântului foarte puternic, ce a depășit viteza de 90 km/h, și a căderilor de copaci, a fost afectată funcționarea rețelelor de distribuție de electricitate din zona de activitate a E-Distribuție Banat. În timpul nopții, E-Distribuție Banat a suplimentat numărul echipelor de intervenție”, anunţă, într-un comunicat Biroul de Presă al Enel România, citat de Agerpres.

Potrivit Enel, la ora 8, în Timiş mai erau afectate şapte linii de înaltă tensiune și 55 de linii de medie tensiune, inclusiv trei stâlpi metalici îndoiți și patru stâlpi de beton rupți. Alimentarea cu electricitate era afectată într-o singură stație de transformare, la Giulvăz și în 28 de localități.

La nivelul societății E-Distribuție Banat a fost declarată stare de urgență de nivel 2. La acest moment, pe zona de vest lucrează 44 de echipe de intervenție ale societății, 14 angajați de suport tehnic de urgență, 15 angajați ai contractorilor și opt specialiști în centrul de comandă operativă, pentru restabilirea alimentării în cel mai scurt timp posibil, se mai arată în comunicatul Enel.

Print Friendly, PDF & Email