Duminici distractive pentru copii, cu teatru de păpuşi, la Iulius Mall (P)

Teatru de papusiVacanţa mare, cea mai îndrăgită de elevi, se va încheia în curând, însă distracţia la Iulius Mall Timișoara continuă. Din acest week-end, copiii au program asigurat la Iulius Mall: teatru de păpuşi, în fiecare zi de duminică.

 

Marionetele vor prinde viaţă şi îşi vor istorisi întâmplările de la ora 12, în food court-ul Almondo. Iar vestea bună este că întâlnirile preferate ale celor mici cu lumea fascinantă a poveştilor vor avea loc până în luna decembrie inclusiv.

Reprezentaţiile vor debuta pe 11 septembrie, cu piesa Verde Împărat. Pe 18 septembrie, prichindeii vor avea ocazia să afle Cum s-a cumințit Ionică, pentru ca o săptămână mai târziu, să se delecteze cu Elefănţelul curios.

În duminicile din luna octombrie sunt programate unele dintre cele mai îndrăgite poveşti: Scufiţa roşie, Hansel şi Gretel, Capra cu trei iezi, Cenuşăreasa şi Dumbrava minunată.

În noiembrie, copiii sunt invitaţi să intre în atmosfera de basm descrisă în piese precum Fata babei și fata moșului, Muzicanții din Bremen, Motanul încălțat şi Prâslea cel voinic și merele de aur.

În ultima lună din an, duminicile sunt rezervate pentru reprezentaţiile: Pădurea fermecată, Vistiernicul cel avar şi Cei trei purceluși.

Print Friendly, PDF & Email