Accident între Călacea şi Bărăteaz

Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp

ACCIDENTDouă persoane au murit, joi seară, după ce maşina în care se aflau a intrat în plin într-un stâlp de pe marginea drumului care leagă localităţile Călacea şi Bărăteaz, la locul accidentului fiind chemat şi un echipaj de descarcerare.

Joi seara, pe şoseaua dintre localităţile Călacea şi Bărăteaz, un şofer a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, intrând cu toată viteza cu maşina într-un stâlp care s-a răsturnat peste autoturism. Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 24 de ani, şi pasagerul din dreapta sa, o tânără de 27 de ani, au murit pe loc. Pe bancheta din spate se afla un adolescent în vârstă de 16 ani care a fost grav rănit şi care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la S.M.U.R.D. Potrivit poliţiştilor, din primele date ale anchetei a reieşit că şoferul nu avea permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat, având plăcuţe cu numere false. Poliţiştii anunţă că ancheta în acest caz este în derulare.

Print Friendly, PDF & Email