Două noi destinaţii culinare în Iulius Mall Timişoara

oro-toro-timisoaraLa Iulius Mall Timişoara, cei care aleg să savureze specialități gastronomice internaționale au la dispoziţie meniuri variate: de la preparate româneşti, sârbeşti, mexicane, chinezeşti, orientale sau americane, până la deserturi, salate şi băuturi fresh. Oferta destinată gurmanzilor s-a îmbogățit recent cu două propuneri delicioase.

 

Lanțul de restaurante Oro Toro a deschis de curând, în zona de food court a celei mai îndrăgite destinații de shopping și entertainment din regiune, cea de-a doua locaţie din afara Bucureştiului şi, totodată, cea de-a noua din țară. Cu specific american steakhouse, Oro Toro le oferă clienților o experiență plină de savoare, un răsfăț culinar accesibil tuturor celor care îndrăgesc fripturile şi burgerii. Conceptul brandului îmbină rețetele delicioase din ingrediente proaspete, cu servirea rapidă și savoarea unică a preparatelor, de la salate, aperitive, sandwichuri și quesadilla, la burgeri de vită, pui, somon sau vegetali.

deda-janos-timisoaraDe Janos, cea de-a doua locaţie recent inaugurată la Iulius Mall Timişoara, reprezintă o prezență aparte pe piața produselor destinate celor care apreciază gustul natural și rețetele inspirate din gastronomia tradițională. În locația deschisă pe culoarul Auchan, gurmanzii pot descoperi mezeluri, brânzeturi proaspete și maturate, zacuscă, trufe de România, siropuri, vinuri superioare, pălincă, bere de casă și alte delicatese. De Janos aduce în oferta gastronomică a mallului și preparate gătite, într-o gamă inspirată din bucătăria specifică regiunii.

Print Friendly, PDF & Email