Două mii de cărți donate de studenţii liberali copiilor din Darova

Campania “Donează o carte. Investește în viitor”, inițiată în noiembrie de Cluburile Studenţeşti Liberale Timiș, a fost un succes. Cărțile donate de timișeni au ajuns în comuna Darova, biblioteca acestei localități fiind îmbogățită cu peste 2.000 de cărți.

 

Impactul creat în jurul acestei acțiuni a fost entuziasmant. Pe lângă cărțile primite de la cetățeni ai Timișoarei, am avut plăcuta surpriză de a primi colete de cărți și din alte regiuni ale țării. Împreună cu colegii mei de la CSL Timiș, ținem să mulțumim tuturor persoanelor care s-au alăturat inițiativei noastre. Sunt sigur că aceste cărți vor fi cu adevarat folositoare copiilor din comuna Darova”, spune Ciprian Trocan, președintele Cluburilor Studenţeşti Liberale Timiș.

Acesta anunţă că anul viitor CSL Timiş va continua acest demers și în alte localități din judeţ.

Primarul comunei Darova, Sorin Tilihoi, anunţă că, după ce vor fi aranjate pe categorii, cărțile primite prin intermediul acestei campanii vor fi puse la dispoziția celor peste 300 de elevi din comună, dar și pentru oricine va dori să lectureze.

Campania CSL Timiș a venit și în sprijinul acțiunii “Badea Cârțan. Ai carte, ai parte”, iniţiată de Radio Timișoara, studenții liberali preluând 700 de cărți care au ajuns în biblioteca de la Darova.

Print Friendly, PDF & Email