Două accidente mortale aproape identice, în decurs de două zile

Accident-chizatauO femeie şi-a pierdut viaţa, iar un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce maşina în care se aflau a fost lovită, marţi, în plin, de un tir. Cu o zi înainte, a avut loc un alt accident rutier asemănător, pe aceeaşi şosea, în urma căruia un om şi-a pierdut viaţa.

 

Cei doi, ambii timişoreni, se aflau, marţi, pe şoseaua Timişoara – Lugoj, într-o Skoda Octavia condusă de băr­bat. În momentul în care conducătorul auto a încercat să părăsească un drum lateral pentru a se încadra pe DN6, fă­când-o fără să se asigure, maşina a fost lovită în lateral de un autotren înmatri­culat în Polonia, care circula regula­mentar dinspre Timişoara spre Lugoj. Poliţiştii spun că şoferul polonez nu consumase alcool.

Un echipaj de la descarcerare s-a chinuit câteva zeci de minute pentru a-i scoate pe cei doi dintre fiarele con­tor­sionate ale maşinii. Femeia, în vârstă de 72 de ani, era, însă, deja decedată. Se pare că şi-a pierdut viaţa pe loc, din cauza impactului foarte puternic din­tre tir şi maşină. Şoferul, în vârstă de 69 de ani, a fost trans­portat la spital. Sta­rea lui este, însă, foarte gravă, zbă­tându-se între viaţă şi moarte.

Cu o zi înainte, a avut loc un alt ac­cident rutier asemănător, în urma că­ruia un om şi-a pierdut viaţa, pe aceeaşi şosea, dar la Lugoj, de data aceasta. Coliziunea a avut loc tot între un tir şi un autoturism Audi. Vina, însă, i-a apar­­ţinut, spun poliţiştii rutierişti, şoferului autotrenului, un bucureştean în vârstă de 26 de ani, B. Petrişor. Pe fondul ne­atenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în co­liziune cu un alt autoturism care cir­cula regulamentar. În urma acciden­tului, a rezultat decesul conducătorului auto aflat la volanul autoturismului, Mihai C., de 24 de ani, din Coşteiu.

Şoferul autotrenului este cercetat pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Print Friendly, PDF & Email