Dotări pentru noua sală de sport de la Școala Gimnazială 25

Noua sală de sport a Şcolii Gimpnaziale nr. 25 Foto: PMT

Școala Gimnazială nr. 25, din zona Girocului, va fi dotată cu echipament sportiv pentru finalizarea noii săli și a noului teren de sport, anunţă Municipalitatea. Primarul Dominic Fritz a semnat azi contractul pentru primul lot de dotări.

 

„La Școala 25 am construit o sală de sport nouă și un teren de sport modern. În scurt timp, ajungem la faza de recepție a lucrărilor și mă bucur că, în sfârșit, cei 800 de copii care învață aici vor avea unde să facă ore de sport de calitate. Acum, am încheiat contractul pentru primele dotări sportive.  Infrastructura de sport pentru copii e o mare durere a Timișoarei. De aceea, construim opt săli de sport la școlile din cartierele timișorene. Pe două le-am finalizat deja: pe cea de la grădinița din Tipografilor și pe cea de la Centrul educațional din Kuncz. Educație fără sport nu se poate”, declară primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Primul lot de echipamente sportive include o tabelă de marcaj interioară și una exterioară, aparate de fitness, spaliere de lemn, saltele, capre sărituri, cal cu mânere. Pentru sporturi particulare, Primăria anunţăcă achiziționează mingi de fotbal, de baschet, de handbal şi mingi medicinale, porți de handbal, coșuri de baschet, echipament pentru badminton şi pentru tenis de masă. Acestea urmează să fie livrate în cursul lunii februarie.

Foto: PMT

Primăria Municipiului Timișoara anunţă că a început procedura de achiziție și pentru următorul lot de dotări. Acesta include 180 de scaune pentru tribune, precum și alte tipuri de mobilier standard pentru o sală de sport: banchete, cuiere, dulapuri, rafturi de depozitare, ș.a.

Valoarea contractului pentru lotul 1 este de 84.000 de lei (cu TVA inclus) și valoarea estimată pentru lotul 2 este de 63.000 de lei (TVA inclus). Proiectul de investiție pentru construirea sălii și terenului de sport are o valoare totală de peste 10,5 milioane de lei (cu TVA inclus). Contractul de execuție pentru construcția noii săli este încheiat cu Asocierea Extra Prompt SRL și Constructim SA.

 

Print Friendly, PDF & Email