Donație de măști Profi pentru polițiști și medici

Profi a donat în o mie de măşti de protecţie către Reţeaua de sănătate „Regina Maria” şi alte 100 către Inspectoratele de Poliţie Timiş şi Arad.

 

Ca răspuns la lipsa de pe piaţă a măştilor protectoare din hârtie sau textile, Profi a creat un model propriu de mască, din plastic transparent, care oferă un plus de protecţie celor care o poartă, deoarece le acoperă nu doar nasul şi gura, ci şi ochii.

Solidar cu medicii care reprezintă una dintre categoriile cele mai expuse în lupta cu noul virus, Profi a donat către Rețeaua de Sănătate „Regina Maria” 1000 de astfel de măști din plastic. De asemenea, a donat şi Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Timiş şi Arad astfel de echipamente de protecţie din plastic.

Aceste măşti, spun reprezentanții Profi, sunt identice cu cele care protejează sănătatea angajaţilor proprii, din magazine şi depozite, oameni care, furnizând hrana pentru populaţie, se afla în prima linie a luptei cu pandemia Covid-19.

Mai mult ca oricând, în astfel de momente trebuie să dăm dovadă de solidaritate implicându-ne direct în eforturile pe care întreaga societate le face pentru a depăși cu bine și cât mai repede criza care ne afectează pe toţi”, declara Pawel Musial, director general  al lanţului de magazine Profi. Adăugând că orice acțiune care protejează suplimentar categoriile profesionale expuse direct la contactul cu alte persoane împiedică răspândirea epidemiei, salvează vieți omenești și aduce mai aproape momentul când societatea va reveni la o viață normală.

Print Friendly, PDF & Email