Donare de sânge pentru copiii bolnavi de cancer, internaţi la Spitalul “Louis Ţurcanu”, din Timişoara

Asociaţia Academia Mămicilor din Timișoara – Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil-Părinte invită populaţia să doneze sânge pentru copiii internaţi la Secţia de hemato-oncologie de la Spitalul “Louis Ţurcanu”, din Timişoara. 

 

Acţiunea de donare de sânge va avea loc în 18 iulie, fiind parte a  proiectul Implică-te şi schimbă destine, pe care Asociaţia Academia Mămicilor din Timișoara îl derulează împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

Haideți să ne implicăm și să ajutăm! Sângele nostru se reface în 12 săptămâni, visele noastre merg mai departe, viața noastră de zi cu zi alături de cei dragi curge normal, dar pentru copiii de acolo fiecare zi e o luptă. Şi, totuși, ei știu și să zâmbească...”, spun reprezentanţii Academiei Mămicilor din Timișoara.

Aceasta este cea de a şaptea ediţie a campaniei de donare de sânge, care se desfăşoară lunar. Înscrierile pentru donarea de sânge în cadrul acestei campanii se fac pe site-ul Academiei Mămicilor din Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email