Liderul P.N.L. Timiş îi lansează premierului, public, o întrebare:

„Domnule Victor Ponta, chiar vă simţiţi confortabil în discrepanţa dintre ce declaraţi şi ce faceţi?”

 Nicolae RobuUnul dintre vicepreşedinţii P.N.L., Nicolae Robu, care e şi preşedintele P.N.L. Timiş, îi cere lui Victor Ponta să-şi alinieze acţiunile la discurs. Şi, în plus, să reitereze angajamentul că el, personal, şi P.S.D. îl vor susţine în toamnă pe preşedintele P.N.L. Crin Antonescu în candidatura la Preşedinţia României.

Domnule Victor Ponta, chiar vă simţiţi confortabil în discrepanţa dintre ce declaraţi şi ce faceţi? – îl întreabă, public, liderul P.N.L. de Timiş,  Nicolae Robu, pe premierul Victor Ponta. Păi, dacă vreţi cu adevărat perpetuarea U.S.L., treceţi, dom'le, de la vorbe la fapte!”. Soluţia este foarte simplă, mai spune Nicolae Robu care îi transmite liderului social-democrat că, pentru dezamorsarea crizei, nu trebuie decât să supună la vot în Parlament propunerile P.N.L., „aşa cum sunt ele – cu Klaus Iohannis ca ministru de Interne şi vicepremier etc. – şi să reiteraţi angajamentul că dumneavoastră, personal, şi P.S.D. îl veţi susţine în toamnă pe preşedintele P.N.L. Crin Antonescu în candidatura la Preşedinţia României”.

Liderul P.N.L. Timiş, care e şi vicepreşedinte al P.N.L.,mai spune că există o soluţie şi pentru situaţia în care Victor Ponta se va crampona ca unul din vicepremieri să fie ministrul de Finanţe. „Creaţi două noi posturi de vicepremier – unul oricum aţi intenţionat să creaţi – şi asociaţi-le pe unul cu portofoliul de la Agricultură, rezolvând, astfel, problema Daniel Constantin, iar pe celălalt cu portofoliul de la Interne, rezolvând, astfel, problema Iohannis”, mai spune Nicolae Robu.

Rămâne de văzut cum va percepe Victor Ponta acest mesaj şi ce decizie va lua la vizavi de P.N.L. şi de continuarea proiectului numit U.S.L.

Print Friendly, PDF & Email