Dominic Fritz: „Sunt solidar cu vienezii”

Foto: Petre Cojocaru

„Sunt solidar cu vienezii și cu primarul Vienei. Suntem, cu toată inima, alături de familiile celor căzuți victime acestui act obscen”, Michael Ludwig, transmite primarul Timişoarei, Dominic Fritz, după atentatul terorist comis aseaă în capitala Austriei.

 

„M-a mâhnit vestea teribilă a atentatului concertat de ieri seară, de pe străzile orașului de care istoria Timișoarei este legată și pe care îl îndrăgim atât de mulți timișoreni. Toate atacurile teroriste ne înfurie prin lașitatea și barbaria lor, însă cu atât mai mult acum, când întreaga lume este unită în solidaritatea luptei cu pandemia”, scrie, pe pagina sa de Facebook, primarul Dominic Fritz.

Ca întotdeauna, însă, adaugă el, răspunsul Europei la terorism va fi opus celui vizat de actul terorist: „Răspundem necedând urii, răspundem necedând panicii, răspundem fiind fermi în solidaritate și apărând valorile noastre de libertate și respect. Suntem, cu toată inima, alături de familiile celor căzuți victime acestui act obscen. Bleib stark, Wien! Timișoara steht hinter dir!”

Print Friendly, PDF & Email