Dominic Fritz: „Sala de sport a Școlii Generale 25 Timişoara, finalizată în toamna anului viitor”

Macheta Sălii de Sport a Şcolii Generale nr. 25 Timişoara

Primăria Timişoara anunţă că a recepţionat structura metalică de mari dimensiuni necesară pentru construirea noii săli de sport pe care o construieşte la Școala Generală nr. 25, din zona Martirilor.

 

Primăria Timişoara are în construcție, pentru Şcoala Generală nr. 25, o sală de sport de 1.500 de metri pătrați și un teren de sport exterior cu pistă de alergare și sărituri, dar și un teren de joacă pentru copiii din clasele primare.

„Lucrările s-au poticnit pentru că proiectul tehnic, vechi din 2016, a avut nevoie de câteva revizii. Am vrut ca sala să fie mai eficientă la cost, în special acum când au crescut substanțial prețurile la metal – acoperișul a fost schimbat ca formă pentru a fi mai ieftin și am crescut grosimea pereților ca să fie mai ușor de încălzit”, spune primarul Dominic Fritz.

Şcoala Generală ne. 25 este o școală de cartier, în zona Martirilor, o zonă aglomerată de blocuri, cu puține opțiuni de recreere și sport pentru copiii din zonă. Aici învață aproape 1.000 de elevi, care acum duc lipsă de infrastructură sportivă de calitate, transmit reprezentanţii Municipalităţii.

Dominic Fritz estimează că până până în toamna anului viitor cei va putea fi organizat primul meci în noua sală de sport sau primul concurs de alergare pe terenul exterior.

Print Friendly, PDF & Email