Dominic Fritz: „M-am bucurat să regăsesc la Ludovic Orban interes și sprijin pentru Timișoara”

Sursă foto: Facebook / Dominic Fritz

Primarul Timişoarei, Dominic Frittz, a declarat după întâlnirea pe care a avut.o cu preşedintele liberal al Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, că a observat interes și sprijin pentru Timișoara, dar şi pentru buna funcționare a coaliției dintre PNL și USR-PLUS.

 

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a întors Timișoarei vizita pe care i-am făcut-o la București. Ne-a declarat, nouă (Primăriei Timişoara – n.r.) și Consiliului Județean Timiș susținerea pentru marile proiecte comune: Stadionul, Sala Polivalentă, Capitala Culturală pentru care sunt urgente modificarea legislației și alocarea, la rectificarea bugetului, a fondurilor pentru programul cultural. A fost de acord că problema termoficării are nevoie de o abordare națională, vechile centrale fiind nesustenabile în contextul tranziției verzi”, precizează primarul Dominic Fritz.

Acesta se declară bucuros de faptul că a regăsit la Ludovic Orban interes și sprijin pentru Timișoara și pentru buna funcționare a coaliției dintre PNL și USRPLUS, central și local.

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și al PNL, a fost, la sfârşit de săptămână, în Timiș, unde a discutat cu reprezentanții autorităților locale despre proiectele județului, în special cele de infrastructură, fie că sunt de transport, de sănătate sportive, precum și despre îmbunătățirea legislației în diferite domenii.

 

Print Friendly, PDF & Email