Dominic Fritz: „Localitățile din Timiș, cu primari USR, nu au primit niciun leu de la Guvern, din Fondul de rezervă”

Foto: PMT

Președintele USR Timiș, Dominic Fritz, atrage atenția că, deși Guvernul a alocat la sfârșitul săptămânii trecute, din fondul de rezervă, un miliard de lei pentru localitățile din România, în Timiș, din 99 de comune, orașe și municipii, doar patru n-au primit nimic: Timișoara, Dumbrăvița, Foeni și Cenad, acestea fiind conduse de primari USR.

 

„Coincidența coincidențelor, tocmai cele patru primării din județ conduse de primari USR PLUS. Ce semnal vrea să transmită Guvernul cetățenilor din aceste patru localități bănățene? Că sunt pedepsiți pentru cum au votat la alegerile locale? Probabil că este gândit ca o demonstrație de forță a coaliției PSD-PNL-UDMR. Însă e doar dovada că această coaliție nu are un proiect pentru țară, doar pentru propriile-i interese”, scrie, pe pagina sa de Facebook, Dominic Fritz.

Acesta transmite că primarii USR nu se lasă descurajați și mulțumește Guvernului „că ne amintiți pentru ce ne luptăm: ca banii publici să fie cheltuiți într-un mod echitabil și transparent pentru bunăstarea cetățenilor, indiferent de opțiunile lor politice.”

Dominic Fritz reamintește că banii din care este alcătuit fondul de rezervă al Guvernului vin și din contribuțiile timișorenilor, dumbrăvițenilor, foenenilor și cenăzenilor, iar parlamentarii PSD-PNL din Timiș au fost votați și cu voturile timișorenilor, dumbrăvițenilor, foenenilor și cenădenilor.    „Ale cui interese reprezentați la București, Alfred Simonis, Sorin Grindeanu, Alina Gorghiu și Ben Oni Ardelean?”, întreabă președintele USR Timiș, Domimic Fritz.

Print Friendly, PDF & Email