Dominic Fritz le cere spitalelor din subordinea Municipalității să verifice instalaţiile de oxigen şi cele electrice

Foto: Petre Cojocaru

După incendiul de la Secția ATI a Spitalului de Urgență din Piatra Neamț, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, le-a cerut spitalelor din subordinea Municipalității verificări ale instalaţiilor de oxigen şi a celor electrice

 

Am vorbit în seara asta cu directorii spitalelor din subordinea Primăriei și le-am cerut să se verifice mâine și poimâine, cu sprijinul ISU, buna funcționare a instalațiilor de oxigen și a celor electrice, dar și a procedurilor de intervenție în caz de incendiu. Pacienții și cadrele medicale trebuie să fie în siguranță, pentru ca toate puterile lor să se poată concentra pe lupta cu virusul care a produs deja prea multă durere”, a transmis, pa pagina sa de Facebook, primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Acesta se declară șocat și întristat de incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean Piatra-Neamț: „Sunt cu toată inima alături de familiile celor ce și-au pierdut viața și a celor care acum se află în stare gravă”.

În urma incendiului de la Secția ATI a Spitalului de Urgență din Piatra Neamț, și-au pierdut viața zece pacienți, alți trei fiind răniți, la fel, doi medici și o asistentă.

 

Print Friendly, PDF & Email