Dominic Fritz, întâlnire cu reprezentanții societății civile, pe tema proiectului „Oxigen pentru Timișoara”

Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, a avut o primă întâlnire cu câțiva dintre reprezentanții societății civile pentru a identifica măsuri clare si imediate pentru proiectul „Oxigen pentru Timișoara”, parte a Strategiei anti-Covid-19 „Parteneriatul pentru Timișoara”.

 

Doresc să mulțumesc pentru această primă întâlnire, reprezentanților societății civile, care au răspuns cu rapiditate nevoilor comunității acestui oraș. Am avut o întâlnire constructivă, în care au fost clarificate modalitățile de lucru și s-au identificat nevoile atât la nivel instituțional, din punct de vedere al Municipalității și al instituțiilor medicale, cât și la nivel individual, din punct de vedere al pacienților. Împreună cu ONG-urile, care sub nicio formă nu înlocuiesc instituțiile statului, vom prezenta o viziune comună și mecanismele de colaborare prin care putem să realizăm proiectul atât de necesar semenilor noștri, Oxigen pentru Timişoara,și prin care să poată fi coroborate ofertele de ajutor și nevoile timișorenilor”, transmite Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

La această întâlnire, organizată online, au participat 12 asociații și organizații – Civic TM, Fundația Comunitară, VentilaTM, Alergotura, Centrul Cultural Plai, AnticovidTM, Banat IT, Civicultura, RescueTM, Şcoala mamei Junior, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș şi Covid19.primariatm.ro –. iar pe viitor sunt așteptați cât mai mulți reprezentanți ai societății civile să se alăture acesti inițiative, spun reprezentanţii Primăriei Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email