Dominic Fritz, după votarea vicepreședinților CJ Timiș: „Avem majoritatea politică pe care ne-am dorit-o la Timișoara și Timiș”

Foto: Constantin Duma

După ce consilierii județeni au votat cei doi vicepreședinți ai CJ Timiș pentru următorii patru ani: Alexandru Proteasa, din partea PNL, și Cristian Moș, din partea Alianței USR-PLUS, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță că, săptămâna viitoare, va convoca o ședință de Consiliu Local pentru alegerea celui de-al doilea viceprimar al Timișoarei, Cosmin Tabără, din partea PNL: „Îi pregătim deja biroul în Primărie.”

„Avem majoritatea politică pe care ne-am dorit-o la Timișoara și Timiș! Acum, cu o formulă completă de executiv și cu o majoritate puternică în Consiliul Local putem să facem mai mult. Mă bucur că vom colabora cu PNL în următorii patru ani și la Timișoara, și în Timiș, iar alegerea lui Cristian Moș este semnalul că vom face echipă între Primărie și Consiliul Județean. Cooperarea și coordonarea pe proiectele strategice au lipsit în ultimii ani”, transmite Dominic Fritz.

Despre Cristian Moș spune că este cel care a construit USR Timiș, „filială cu filială, în mod voluntar, pentru că a avut credința că, chiar dacă suntem un partid nou, vom ajunge să facem administrație în Timișoara și în Timiș. Acest obiectiv a fost atins și acum trebuie să dovedim că suntem cei care avem voința să schimbăm modul în care se fac politica și administrația. Cristi are o energie extraordinară, va fi un om care merge pe teren și va mișca lucrurile în Consiliul Județean.”

Votul pentru desemnarea celor doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Timiș, pentru mandatul 2020-2024 a fost secret, în urma acestuia Alexandru Preoteasa obținând 28 de voturi, iar Cristian Moș, 26 de voturi pentru, fiind înregistrate, de asemenea, un vot împotrivă și o abținere. La ședință au fost prezenți 33 dintre cei 36 de consilieri județeni, însă cei șapte consilieri județeni PSD nu au votat, deși au fost prezenți în sală.

 

Print Friendly, PDF & Email