Dominic Fritz, candidat la preşedinţia USR-PLUS Timiş

Sursă foto: Facebook / Dominic Fritz

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, şi-a anunţat, la sfârşit de săptămână, candidatura la președinția filialei Timiș a USR-PLUS. „Timișoara va genera bunăstare și progres și pentru Timiș, dacă vom avea capacitatea să transmitem bune practici de guvernare și soluții inovatoare în fiecare comunitate din jur”, spune acesta.

 

„Justiția a aprobat de curând fuziunea dintre partidele USR și PLUS care s-au prezentat la alegeri, în ultimii doi ani, într-o alianță. Acum suntem un singur partid care are datoria față de voi, cei care ne-ați ales, să fim partidul care are nu doar voința, ci și puterea să schimbe România în bine. Candidez pentru că o resimt ca responsabilitatea mea de a pune în slujba acestui proiect unificator toată greutatea funcției mele, experiența mea de a coagula oameni și viziunea mea europeană pentru o nouă cultură politică”, a declarat Dominic Fritz.

Acesta spune că prioritatea sa este Timișoara, iar împreună cu o echipă de colegi de-ai săi care au dovedit implicare și au câștigat bătălii politice și electorale, vrea să ducă mesajul USR-PLUS de transformare în tot județul. „Timișoara va genera bunăstare și progres și pentru Timiș, dacă vom avea capacitatea să transmitem bune practici de guvernare și soluții inovatoare în fiecare comunitate din jur”, mai spune Dominic Fritz.

 

Print Friendly, PDF & Email