Doi liberali timişeni, propuşi pentru funcţii în Guvernul Cîţu

Foto: Guvernul României

Biroul Politic Județean a votat aseară, în prima ședință din acest an, propunerile pentru reprezentanții PNL Timiș în funcțiile centrale.

 

Conducerea filialei a obținut următoarele poziții în urma negocierilor de la București: un post de secretar general adjunct al Guvernului, nominalizarea PNL Timiș fiind Bogdan Ghelbere, acum secretar general adjunct al PNL Timiș, şi postul de secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, nominalizarea susținută de BPJ PNL Timiș fiind Alin Chitu. Potrivit PNL Timiş, Alin Chitu este absolvent de ASE, masterand în guvernanță publică europeană, cu o experiență de 15 ani în domeniul privat fiscal, şi a fost consultant în cadrul Băncii Mondiale, având şi poziții de conducere la KPMG și Deloitte.

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, declară că alegerea reprezentanților filialei Timiș în Executiv este o decizie importantă pentru viitorul organizaţiei judeţene a partudului și pentru relaționarea cu administrația publică centrală. Acesta spune că s-a ajuns la aceste nominalizări după consultări cu grupul primarilor liberali, cu parlamentarii de Timiș și cu membrii BPJ Timiș.

Alin Nica mai spune că sunt două posturi cu responsabilitate majoră pentru Timiș, față de filială, față de primari, de parlamentari, la cel mai înalt nivel al Guvernului, poziții care vor fi în sprijinul administrațiilor locale din Timiș, pentru a promova proiectele primarilor liberali și, implicit, pentru a putea respecta promisiunilefăcute în campanie, pentru dezvoltarea unui Timiș european.

Am încredere că cei doi colegi nominalizați astăzi vor fi onești, vor reprezenta cu cinste Timișul și vor face renume filialei, ca o filială care promovează oameni competenți”, mai spune Alin Nica.

 

Print Friendly, PDF & Email