Doi jurnalişti aduc la Timişoara „Miracolul din noiembrie”

grigore-cartianu-si-laurentiu-ciocazanu-2Doi ziarişti cunoscuţi şi apreciaţi, Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu, invită timişorenii la o multiplă lansare de carte.

 

Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu vor lansa, sâmbătă, 26 noiembrie, la Timişoara, mai multe cărţi: Sfârșitul Ceaușeștilor, Crimele Revoluției, Teroriștii printre noi, Cartea Revoluției, Jurnalul unui puci ratat, Miracolul din noiembrie, Hagi, semnate de Grigore Cartianu, precum și filmul (pe DVD) Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun.

Cartea-vedetă a lansării va fi Miracolul din noiembrie, prin care cei doi autori fac cititorul să retrăiască solidaritatea de la alegerile din 2-16 noiembrie 2014. În cele 400 de pagini ale cărții se simte revolta autorilor în fața abuzurilor Guvernului care a gestionat scrutinul din 2014, dar și încrederea că solidaritatea de atunci poate fi reeditată.

Grigore Cartianu va acorda autografe pe toate cărțile sale.

Lansarea cărţilor va fi urmată de o dezbatere a celor doi jurnalişti cu publicul, pe tema „De la revoltă la miracol: decembrie 1989 – noiembrie 2014”.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 11, în foaierul Filarmonicii Banatul.

Print Friendly, PDF & Email