DJ 691, tronsonul Dumbrăviţa, extins la patru benzi, cu menținerea liniei de troleibuz 14

Amplasament proiect modernizare DJ691 între centura Timisoarei şi Autostrada A1. Foto: ADR Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a avizat extinderea DJ 691, tronsonul aferent comunei Dumbrăvița, la patru benzi de circulație, câte două benzi pe fiecare sens, și menținerea liniei de troleibuz existentă, propusă de Consiliul Județean Timiș, în calitate de lider de parteneriat, în condițiile implementării acesteia cu respectarea normelor de proiectare și a legislației în vigoare.

 

În urma a întâlnirilor și a discuțiilor cu partenerii implicați în proiectul de modernizare a DJ 691 care prevede lărgirea la 4 benzi a sectorului cuprins între km. 2+725 (sens giratoriu) – Centura Timișoara și Centura Timișoara – Autostrada A1 (Km. 12 + 975),  Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a avizat extinderea DJ 691, tronsonul aferent comunei Dumbrăvița, la patru benzi de circulație, câte două benzi pe fiecare sens, și menținerea liniei de troleibuz existent, ppropusă de Consiliul Județean Timiș, în calitate de lider de parteneriat, în condițiile implementării acesteia cu respectarea normelor de proiectare și a legislației în vigoare. Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020.

Având în vedere importanța proiectului pentru comunitățile pe care le deservește, ADR Vest anuţă că a organizat și mediat mai multe întâlniri tehnice și de decizie cu beneficiarul proiectului și cu partenerii implicați, astfel încât să poată fi identificate cele mai bune soluții pentru depășirea cu succes a impedimentelor și a dificultăților apărute pe parcursul implementării proiectului. ADR Vest asigură în continuare suportul tehnic necesar pentru continuarea investiției.

Proiectul trebuie implementat de către beneficiar conform contractului și termenelor impuse prin POR 2014-2020, până la sfârșitul anului 2023, data finală până la care se vor putea realiza plăți din fonduri europene în cadrul programului.

 

Print Friendly, PDF & Email