Directorul Pieţe SA Timişoara, acuzat de primar de dezastru financiar

Foto: Pieţe SA

Consiliul de Administrație al Societății de Administrare a Piețelor din Timișoara ar putea fi dizolvat. Situația va fi discutată de consilierii locali în Adunarea Generală a Acționarilor de la Piețe SA într-o ședință programată marțea viitoare, potrivit Radio Timişoara.

 

Primarul Dominic Fritz și consilierii USR au dorit să organizeze chiar astăzi, dar la propunerea consilierului PNL Simion Moșiu, ședința a fost stabilită pentru 23 februarie.

Dominic Fritz spune că situaţia de la SC Pieţe SA, aflată în subordinea Municipalităţii, este dezastruoasă şi că ar fi dispărut echipamente în valoare de peste 200.000 de lei, menţionând că actualul director, Ionuţ Nasleu, este un personaj „foarte departe de valorile europene ale unui oraş ca Timişoara” şi trebuie să părăsească funcţia.

„Noi (primarul şi USR PLUS – n.r.) credem că Ionuţ Nasleu nu are ce căuta la direcţiunea Pieţe SA. Vorbim despre lucruri destul de serioase, dincolo de incendiul de săptămâna trecută, au dispărut echipamente de peste 200.000 de lei. A preluat această companie pe profit şi în nici doi ani a dus-o în pragul unui dezastru financiar. Acesta nu a început doar cu pandemia, ci cu mult timp înainte, din 2019. Pe scurt, este un dezastru la Pieţe”, a declarat într-o conferinţă de presă Dominic Fritz, citat de Agerpres.

În urma incendiului de la hala de flori din Piața 700, din Timișoara, izbucnit în 13 februarie, primarul Dominic Fritza cerut Consiliului de Administrație al Societății Piețe SA să îl demită pe directorul Ionuț Nasleu.

Print Friendly, PDF & Email