Director interimar la Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană

Consiliul Director al Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, anunță că a desemnat noul director executiv interimar în persoana Ioanei Băla.

 

Consiliul Director al Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, întrunit ieri în ședință extraordinară, a numit în unanimitate directorul executiv interimar, pentru un mandat de şase luni, în persoana Ioanei Băla, numirea fiind necesară după demisia fostului director executiv al Asociației, Simona Neumann.

Ioana Băla face parte din echipa executivă a Asociației din august 2017, ocupând pozițiile de consilier juridic și manager de operațiuni. Conform statutului, din poziția de manager de operațiuni obținută în 2020, Ioana Băla a avut rolul de a-l seconda în atribuții pe directorul executiv al Asociației.

Consiliul Director a votat și convocarea adunării generale a Asociației, pentru data de 2 martie. Printre punctele votate pe ordinea de zi a adunării generale se numără alegerea membrilor consiliului director pentru pozițiile vacante și discutarea noii misiuni a Asociației.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, care este și președintele Consiliului Director al Asociației, reaminteşte că titlul de Capitală Europeană a Culturii, inițiat în 1985, a trecut prin multiple transformări, preluând din experiențele a peste 60 de orașe foste Capitale Europene ale Culturii. „Astăzi, exercitarea titlului înseamnă respectarea unor angajamente foarte clare, asumate prin dosarul de candidatură câștigător. Asociația ne ajută în continuare să rămânem fideli valorilor cu care a candidat Timișoara, mai ales cu implementarea unor programe transversale, cum ar fi comunicarea și voluntariatul”, mai spune Dominic Fritz.

Print Friendly, PDF & Email