Director general interimar la Colterm

Consiliul de Administrație al Colterm SA l-a numit pe Cristian Mîțu în funcția de director general interimar al companiei pentru o perioadă de patru luni. „Prioritatea mea este să pregătim compania pentru iarnă”, spune acesta, referindu-se la prioritățile sale pentru următoarele luni.

 

Cristian Mîțu este absolvent de studii în management energetic și deține o diplomă de expert în accesare fonduri structurale de coeziune europeană, transmite Primîria Timişoara Având experiență în managementul companiilor de producere și livrare a agentului termic, acesta a ocupat, de la finele lunii martie, funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Colterm SA.

„Colterm poate deveni o companie eficientă. (…) Prioritatea mea este să pregătim compania pentru iarnă, să avansăm cât mai mult cu proiectele de reabilitare a rețelei termice primare și secundare care, odată încheiate, vor reduce imens pierderile de rețea și să continuăm acordul cu Banca Mondială care va asigura un viitor sustenabil termoficării centralizate din Timișoara”, a declarat noul director general Colterm.

Colterm anunţă că a lansat concursul pentru ocuparea funcțiilor de membri în Consiliul de Administrație, compania încercând să atragă profesioniști în structurile sale de conducere.

 

 

Print Friendly, PDF & Email