Direcția Fiscală Timișoara reia încasarea taxelor și impozitelor locale

Foto: PMT

Timișorenii își pot plăti impozitele locale începând de luni, 16 ianuarie, online sau la noul sediu al Direcției Fiscale.

 

Plata impozitului pe clădiri, teren sau asupra mijloacelor de transport se poate face atât online cât și fizic la casieriile din incita sediului Direcției Fiscale a Muncipiului Timișoara (de pe strada A. Demetriade nr. 1, în incinta Iulius Town) sau la oficiile poștale din oraș.

Pentru plata cu anticipaţie, până la data de 31 martie, a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren sau a impozitului pe mijloacele de transport, datorat pentru întregul an 2023 – atât de către contribuabilii persoane fizice, cât și persoane juridice –, se acordă și în acest an o bonificatie de 10%, anunţă Primăria Timişoara.

Programul de lucru al Direcţiei Fiscalşe Timişoara este următorul:

Biroul Consiliere Cetățeni și Registratură, de luni până joi între orele 8.30 – 16, iar vinerea, între orele 8.30 -14;

Biroul Evidență Contribuabili și Încasări Bugetare (program casierie), de luni până joi între orele 8.30 – 16, iar vinerea, între orele 8.30 -14;

Biroul  Evidență Contribuabili și Încasări Bugetare (program eliberări certificate de atestare fiscală), de luni până joi între orele 8.30 – 13 şi 14 – 16, iar vinerea, între orele 8.30 -12 şi 13 – 14.

Plata impozitului online se poate face începând cu săptămâna viitoare pe adresa https://plata.dfmt.ro/.

Print Friendly, PDF & Email