Direcția de Sănătate Publică Timiș face apel la responsabilitatea cetațenilor, în criza generată de Covid

Având în vedere ca în ultima perioadă de timp, evoluția cazurilor de îmbolnăvire cu virusul Sars-Cov-2 a luat o amploare deosebită, Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș face apel la responsabilitatea cetațenilor pentru ca „împreună să limităm răspândirea infecției cu noul coronavirus”.

 

Protejându-ne pe noi, contribuim la protecția tuturor. Vă rugăm să conștientizați necesitatea și importanța de a purta mască în spații închise, de a evita aglomerațiile, de a ne spăla mâinile cât mai des, de a păstra distanțarea fizică și de a da dovadă de respect unii față de alții, supunându-ne recomandărilor medicilor specialiști”, transmit reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș.

Aceștia atrag atenția că este necesar să respectăm cu strictețe măsura de izolare la domiciliu, atunci când se impune acest lucru în urma anchetei epidemiologice.

”Pentru a valoriza eforturile și munca depusă până acum de întregul corp medical și de către autoritățile implicate în gestionarea pandemiei, este necesar să luăm atitudine, să tratăm cu seriozitate situația actuală și să fim exemple pentru cei din jurul nostru, respectând regulile. Eludând măsurile de prevenție impuse de situația epidemiologică actuală, impactul va fi nefavorabil, inclusiv și pe plan internațional, cetățenilor români fiindu-le impuse noi restricții de călătorie”, atrag atenția oficialii DSP Timiș.

Print Friendly, PDF & Email