Direcția 5 sărbătorește Valentine`s Day la Timișoara

Direcția 5 va susține un concert la Timişoara, în 14 februarie. „All About Love & Valentine`s Day” este concertul pe care artiștii îl dăruiesc timișorenilor care vor să se bucure de sărbătoarea iubirii.

 

Marian Ionescu (pian, bass), Cristi Enache (voce), Marius Keseri (tobe), Nicu Damalan (chitară) și Carmin Ionescu (bass) vor întâmpina romanticii la sala Filarmonicii Banatul pe 14 februarie, la ora 20.

Suntem bucuroși să revenim la Timișoara, publicul de aici ne-a primit întotdeauna cu brațele deschise și foarte multă căldură. De aceea am ales ca în acest an să sărbătorim dragostea aici, unde ne-am simțit întotdeauna acasă”, spune Marian Ionescu, liderul trupei.

Direcția 5 a fost înfiinţată în anul 1990. În cei 27 de ani de carieră muzicală, a lansat peste 30 de discuri, sute de cântece și a colaborat cu numeroși artiști din muzica românească printre care Paula Seling, Loredana Groza, Monica Anghel, Andreea Bănică, Lidia Buble, Alina Crișan – Alinka, Nicoleta Nucă.

În 1991Direcţia 5 a lansat primul disc, La vulturul de mare cu peștele în ghiare. În același an prezintă două melodii la Festivalul de la Bregenz, Austria, obținând  premiul al II-lea. În 1993 lansează discul Seducție, iar în 1994 lansează simultan în România, Belgia și Luxemburg discul Pantofi de lac.

În 1998, direcția 5 revine cu single-ul Altul mai bun, urmat de albumul Superstar. În anul 2000 apare albumul Cântece noi cu Direcția 5, fiind, apoi, lansate cântecele Poți să visezi, Am nevoie de tine, Lângă mine și Obsesia – acestea fiind printre cele mai frumoase și apreciate cântece de dragoste din întreaga industrie muzicală românească.

În 2006, Direcția 5 lansează două variante live Satisfacție, dintre care una pe DVD și lansează albumul Ambiental, iar în 2007 apare discul Impresii personale. Au urmat în 2008 discurile Ambiental cosmic și Aniversare, iar în 2009, discul Emoție. În 2010, trupa lansează discurile Declarație de dragoste și Romantic. Următorul an lansează discurile Clasic, Beautiful Jazz Duets și Ambiental Jazz Cred că ești extrem de delicată, câștigând premiul “Cel mai bun concept discografic – Beautiful Jazz -Duets”. Trupa primește trofeul pentru “Artistul anului” la Premiile Muzicale Radio România.

În 2012 lansează discul Electric Love Story, fiind premiați pentru “Cel mai bun cântec pop-rock” cu piesa O fată ca ea, la Premiile Muzicale Radio România și primesc distincția de “Best Pop–Rock Group” la Romanian Top Hits. Tot în 2012 apare și Best Of direcția 5Forever. În 2013 apare discul Zâmbetul face minuni cu single-urile. În 2014 trupa a lansat discul Rock’n’Roll, Baby, iar în 2015 lansează discul Te iubesc.

În mai 2017, trupa lansează cântecul Am știut, iar pe 15 noiembrie 2017 apare noul single Să-i iert păcate feat. Adrian Sînă și un nou album, Happy Day, care”vorbește despre prietenie, încredere, dragoste, toleranță, cosmos și Dumnezeu.

Biletele, cu un preţ care porneşte de la 55 de lei, sunt disponibile online pe iabilet.ro sau pot fi achiziționate de la magazinele Flanco și Uman Shop. De asemenea, sunt disponibile și la casieria Filarmonicii Banatul.

Print Friendly, PDF & Email