Din august, de pe Aeroportul Timișoara se reiau două curse aeriene spre Germania

Din august va fi reluată operarea zborurilor aeriene regulate de pe Aeroportul Timișoara spre și dinspre alte două destinații din Germania, va crește numărul curselor aeriene spre Bucureștiul și ar putea crește numărul destinațiilor de vacanță cu zbor direct din Timișoara, anunță reprezentanții aeroportului.

 

Începând din 3 august, compania aeriană Lufthansa va relua operarea curselor aeriene de pe Aeroportul Internațional Timișoara spre și dinspre München, cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Tot din 3 august va fi reluată operarea zborurilor directe spre și dinspre Stuttgart. Cursele aeriene vor fi operate de compania Eurowings și vor avea o frecvență de două zboruri pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

Compania aeriană Blue Air va relua zborurile spre și dinspre București, începând cu data de 7 augustcu o frecvență de zece curse pe săptămână.

În a doua parte a lunii august, sunt așteptate cursele aeriene directe pe ruta Timișoara – Constanța, operate de Tarom, și cursele charter de vacanță spre destinația Antalya din Turcia.

Ne bucurăm să anunțăm reluarea operării unor zboruri importante atât pentru pasageri, cât și pentru Aeroportul Timișoara. După cum se cunoaște, zona Stuttgart este în mod tradițional apropiată cetățenilor bănățeni, iar München este un nod aerian important, astfel încât călătorii pot pleca de pe aeroportul Timișoara spre orice colț al lumii. De asemenea, suplimentarea zborurilor către București, confirmă faptul că în ciuda situației pandemice la nivel național, capitala rămâne o destinație de interes pentru locuitorii din zona Banat. În continuare, asigurăm toți pasagerii de faptul că administrația aeroportului Timișoara este preocupată de respectarea tuturor măsurilor de prevenție împotriva răspândirii noului coronavirus și sunt în siguranță în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, atât la plecare cât și la sosire”, spune directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Print Friendly, PDF & Email