Dezbatere interactivă între poliţişti locali şi elevi din Timişoara

Foto: PLT

Polițiștii locali au organizat, la Liceul de Artă “Ion Vidu” din Timişoara, o dezbatere interactivă despre siguranța elevilor în școală și în afara ei.

 

Polițiștii locali timişoreni, din cadrul Birourilor Consultanță Juridică, Patrulare Navală și Transport Urban și Relații Publice, au încheiat ieri o sesiune de lecții de prevenire, demarată la începutul lunii noiembrie, susținute în fața elevilor Liceului de Artă “Ion Vidu”.

După ce în primă fază, polițiștii locali au discutat cu elevii claselor V-VI, iar la jumătatea lunii noiembrie cu elevii din clasele VII-VIII, ieri a fost rândul elevilor mai mari, de clasele IX-XII, să fie informați și să pună întrebări referitoare la siguranță, bullying, cyberbullying, răspunderea lor, ca minori, la contravenții sau infracțiuni.

“Au fost atenți și interesați de aceste subiecte care îi pot ajuta să facă față amalgamului de informații care vin din toate direcțiile, astfel încât să aleagă ce este bine pentru ei și pentru cei din jur”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Dezbaterile fac parte dintr-un proiect de parteneriat încheiat între Direcția Generală a Poliției Locale Timișoara şi Liceul de Artă “Ion Vidu”, demarat anul acesta.

 

Print Friendly, PDF & Email