Devierea mai multor linii de transport public, prelungită

Foto: STPT

Societatea de Transport Public Timişoara anunţă prelungirea devierii circulației mai multor linii de transport public și după data de 19 august, din cauza lucrărilor stradale de pe bulevardul Mihai Eminescu.

 

Mijloacele de transport în comun de pe liniile L15, L16, L40 și E7 vor circula deviat până în 23 august, după cum urmează:

Linia autobuz 40 va circula de la Punctele Cardinale (Piața I.C. Brătianu), autobuzele vor circula normal pe strada Martin Luther – bulevardul Revoluției din 1989 după care vor vira pe strada Hector. Stația “Hector” va fi stație de capăt de linie. Stația “Traian Grozavescu” va fi suspendată pe perioada lucrarilor.

Linia16 troleibuz va circula normal pe bulevardul I.C. Bratianu până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Michelangelo, apoi va întoarce în sens și va opri în stația “I.C.Bratianu” de lângă Parcul Civic, după trecerea de pietoni. Stația “I.C. Brătianu” va fi stație capăt de linie. Stația “Traian Grozăvescu” va fi suspendată pe perioada lucrărilor.

Linia15 troleibzu și Expres 7 vor circula normal pe strada Michelangelo până la intersecția cu bulevardul I.C.Brătianu, apoi vor întoarce în sensul giratoriu și vor reveni pe strada Michelangelo. Stația capăt de linie va fi la staţia “Parcul Copiilor”, care este situată pe strada Michelangelo, între bulevardul C.D. Loga și bulevardul Mihai Eminescu. Stația “Traian Grozăvescu” va fi suspendată pe perioada lucrărilor.

c

Print Friendly, PDF & Email