Despre dragoste, cu dragoste, spectacolul-mesaj de final de an al Teatrului Național din Timișoara

Spectacolul Despre dragoste, cu dragoste este, înainte de toate, o întâlnire, un moment de bucurie și de pace, o gură de oxigen atât de necesară în acest prezent al izolării, al despărțirii. Avem nevoie de zâmbet și de emoție împărtășită pentru sănătatea sufletului fiecăruia dintre noi.

 

Spectacolul va fi pus în scenă joi, 23 decembrie, de la ora 19 în Sala Mare a Teatrului Național.

Scenariul și regia artistică sunt semnate de Ada Lupu Hausvater. Invitați ai Teatrului Național în acest spectacol sunt actrița Lavinia Șandru și muzicienii Andrei Păunescu și Emeric Imre, care li se alătură actorilor Teatrului Național – Ion Rizea, Claudia Ieremia, Alina Ilea, Cătălin Ursu, Ana Maria Cojocaru, Matei Chioariu, Bogdan Spiridon, Mălina Petre, Ana Maria Pandele Andone, Alecu Reus, Mirela Puia, Cristian Szekeres, Andrei Chifu, Iuliana Crăescu, Flavia Giurgiu, Paula Maria Frunzetti, Roberta Popa și Cristina König.

Biletele pot fi achiziționate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenția de bilete „Mărășești”, între orele 11-19. Numărul de locuri este limitat în funcție de normele de distanțare în vigoare.

 

Print Friendly, PDF & Email