Descindere DIICOT la palate ţigăneşti din Izvin şi Recaş

Descinderi DIICOT palate tiganesti Izvin Recas Foto Opinia TimisoareiProcurori ai DIICOT Timişoara şi poliţişti de la Investigaţii Criminale şi din trupele speciale ale Poliţiei Timiş au descins la mai multe palate ţigăneşti din Recaş şi din Izvin. Acţiunea vine după ce un membru al unui clan a fost sechestrat în portbagajul unei maşini.

 

Oamenii legii au descins, în această dimineaţă, la mai multe palate ţigăneşti din Recaş şi Izvin, după ce membrul unui clan, prădat şi apoi sechestrat câteva ore de membrii familiei Posu, din Izvin, a anunţat DIICOT.

Scandalul a izbucnit urmă cu două zile când, spune acesta, a fost tâlhărit de mai multe bijuterii din aur şi a fost ameninţat, iar când a sunat la 112 să ceară ajutor, a fost băgat în portbagajul unei maşini, pentru a nu fi găsit la sosirea Poliţiei şi a Ambulanţei. Eliberat din portbagaj, după câteva ore, acesta a contactat DIICOT.

Într-unul din imobilele percheziţionate au fost descoperite două săbii.

Mai multe persoane au fost duse la audieri, oamenii legii începând cercetările pentru constituire de grup infracţional organizat, tâlhărie şi sechestrare de persoane.

Print Friendly, PDF & Email