Deputatul timişorean Ovidiu Ganţ nu va vota noul Guvern

Forumul Democrat al Germanilor din România anunţă că nu va acorda susţinere Guvernului Dăncilă, iar deputatul său, timişoreanul Ovidiu Ganţ, nu va vota pentru învestirea noului Cabinet.

 

Printr-un comunicat trimis redacţiei, Forumul Democrat al Germanilor din România transmite că nu va acorda susţinere Guvernului Dăncilă, iar deputatul său, timişoreanul Ovidiu Ganţ (foto), nu va vota pentru învestirea noului Guvern PSD-ALDE.

Argumentul, declară Paul Jürgen Porr, preşedinte FDGR, constă în faptul că nu au fost clarificate relaţiile dintre alianţa de guvernare şi FDGR, în urma afirmaţiilor calomnioase ale unor membri PSD şi ALDE la adresa FDGR, începând cu 2014, şi a faptului că, cele două partide nu s-au delimitat de aceste afirmaţii.

FDGR transmite că, în continuare, nu este de acord cu intenţia PSD-ALDE de a modifica legile justiţiei, nesusţinând aceste măsuri preconizate, şi nici cu modul, în care au fost demise cele două Guverne PSD-ALDE, decizii care au generat instabilitate politică şi o imagine negativă a ţării noastre în străinătate.

Print Friendly, PDF & Email