Deputatul PSD Adrian Pau condamnă atacurile unor membri PSD la adresa primarului care a cerut demisia lui Liviu Dragnea

Atacurile unor colegi la adresa primarului de Jebel, Sabin Bociu, dovedesc slăbiciuni de care PSD trebuie să se debaraseze, spune deputatul PSD Adrian Pau.

 

Deputatul social-democrat  de Timiş Adrian Pau îl consideră pe Sabin Bociu, primar al localităţii Jebel şi vicepreşedinte al PSD Timiş, drept unul dintre cei mai vechi şi performanţi primari pe care îi are PSD Timiş. “Faptul că afirmă răspicat, aşa cum ne-a obişnuit, ceea ce crede nu este o supriză şi nici un lucru rău. Este dovada clară că suntem membrii unui partid viu, în care democraţia încă are loc. Atacurile unor colegi la adresa unui primar care este un stâlp al acestui partid nu fac bine, ele dovedesc slăbiciuni de care trebuie să ne debarasăm”, mai spune Adrian Pau.

Acesta declară că îl cunoaşte pe Sabin Bociu de multă vreme, iar datorită acestui lucru îşi permite să nu pună la îndoială calităţile pe care le are, “cu atât mai mult principiile sale şi faptul că mereu spune ce gândeşte”.

Sabin Bociu a scris, azi, pe contul său de socializare că ar fi necesar ca Liviu Dragnea să plece de la conducerea partidului şi a ţării, după cea de a doua condamnare a sa. Asta, în timp ce conducerea organizaţiei judeţene a PSD a anunţat că îl susţine în continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, după condamnarea acestuia, în cel de-al doilea dosar penal, şi, de asemenea, că susţine „necesara reformă a justiției”.

 

Citeşte şi: Vicepreşedinte PSD Timiş: “Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării”

 

Citeşte şi: PSD Timiş: „Susținem în continuare echipa de la conducerea partidului și necesara reformă a justiției”

 

Print Friendly, PDF & Email