Deputatul PNL Cosmin Şandru, acuzat că de tentativă de a „cumpăra” un deputat AUR pentru a nu votra Moțiunea de cenzură

PSD Timiș îşi exprimă consternarea legată de înregistrările apărute în spațiul public, în care deputatul liberal de Timiş Cosmin Şandru încearcă să determine un deputat AUR să nu voteze Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu în schimbul unor favoruri materiale.

 

„Fapta este cu atât mai gravă cu cât se tranzacționau, în acele înregistrări, funcții şi posturi la instituții de stat, semn că liberalii se comportă ca nişte vătafi şi confundă România cu propria moşie. Mai trist decât faptul că protagonistul acestei intâmplări e un politician foarte tânăr, este că deputatul Cosmin Şandru nu a acționat pe cont propriu, ci în colaborare cu Alin Nica şi cu alți lideri ai «echipei câştigătoare», disperați că Superman intră în şomaj politic”, transmite într-un comunicat de presă PSD Timiş.

Potrivit social-democraţilor timişeni, această tentativă de dare de mită reprezintă „bomboana de pe coliva filialei liberale”. PSD Timiş solicită retragerea sprijinului politic pentru deputatul Cosmin Șandru, pe care îl acuză că s-a pretat la fapte incompatibile cu etica unui parlamentar și cere, de asemenea, anchetarea acestui caz „de o gravitate fără precedent în politica din județul nostru”.

Copreşedintele AUR, George Simion, susţine că deputatul liberal Cosmin Şandru ar fi încercat să-l convingă pe deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica să lipsească astăzi din Parlament, de la votul moţiunii de cenzură, în schimbul promovării unor persoane.

Cosmin Şandru infirmă acuzaţia.

 

Print Friendly, PDF & Email