Deputatul PNL Ben Oni Ardelean și-a deschis cabinet parlamentar în Giroc

Foto: PNL Timiş

Deputatul PNL Timiș, Ben Oni Ardelean a deschis astăzi primul său cabinet parlamentar din afara Timișoarei, la Giroc.

 

Ben Oni Ardelean spune că a deschis Biroul Parlamentar în Giroc, în vederea unei mai bune comunicări cu cetățenii și antreprenorii zonei periurbane: „Puterea economică a Timișului de astăzi ar fi de neimaginat fără dezvoltarea spectaculoasă din ultimii ani a localităților din vecinătatea Timișoarei. Îmi doresc ca această locație să devină un club liberal în Giroc, o zonă de audiențe, dar și de dezbateri, să creeze o platformă în sprijinul noului nostru viceprimar liberal, tânărul Dan Vîrtosu.”

Deputatul liberal a amintit de un proiect economic pe care l-a anunțat în campania electorală, Timișoara Cargo Airport. „Va avea un impact extrem de mare și se poate ajunge la un plus de 150.000 de locuitori într-o perioadă de şase-şapte ani. În conjunctură cu zona periurbană și cu Aradul, se poate crea o conurbație cu o populație de aproape un milion de locuitori, ceea ce înseamnă o alta zonă metropolitană mare. Aceste proiect ar însemna prosperitate și bunăstare pentru întreaga zonă”, susţine Ben Oni Ardelean.

La inaugurarea cabinetului au participat, printre alţii, parlamentarii PNL de Timiş Alina Gorghiu, Marilen Pirtea și Cosmin Șandru, primarul orașului Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, care ese şi secretar general al PNL Timiş, şi noul viceprimar din Giroc, Dan Vîrtosu.

Deputatul Marilen Pirtea se declară convins că toate inițiativele care vor veni spre biroul parlamentar din Giroc vor fi duse spre zona decizională, adăugând: „Sunt sigur că vor mai apărea cabinete în județ, și eu voi deschide unul. Vrem să mergem înspre județ pentru contacte netrunchiate cu cetățenii din zonele periurbane și din comune”.

Senatorul Alina Gorghiu a anunțat că va deschide, şi ea, un cabinet parlamentar în județ, la Lugoj: „Deschiderea acestui cabinet este un pas important pentru PNL Timiș. Un asemenea birou este cea mai bună interfață și conexiune cu reprezentanții în Parlament, este centura care poate lega nevoile comunității de aici cu soluțiile care depind de la nivel național”.

Noul viceprimar din Giroc, Dan Vîrtosu, transmite că mizează pe ajutorul parlamentarilor pentru proiectele comunei.

Cabinetul parlamentar este situat în Giroc, pe strada Asociației nr. 11, iar orarul pentru audiențe este joia, între orele 15-17, și vinerea, între orele 14-16. Programarea audiențelor se face la numărul de telefon 0770.563.795.

 

 

Print Friendly, PDF & Email