Deputatul PMP Cornel Sămărtinean, cel mai activ parlamentar din Timiş

Cel mai activ parlamentar de Timiș şi nu doar în sesiunea parlamentară septembrie 2017 – iunie 2018, ci de la validare, în decembrie 2016, a fost deputatul PMP de Timiş Cornel Sămărtinean.

 

Din 21 decembrie 2016, data la care a fost validat ca parlamentar, și până la încheierea sesiunii parlamentare septembrie 2017 – iunie 2018, cel mai activ parlamentar de Timiş este deputatul PMP Cornel Sămărtinean.

Potrivit informaţiilor făcute publice pe pagina Camerei Deputaţilor, acesta a avut 25 de luări de cuvânt, 21 de declarații politice, 39 de propuneri legislative inițiate şi a lansat, de la tribuna Parlamentului, 150 de întrebări și interpelări și cinci moțiuni.

Întrebările și interpelările cele mai importante au vizat câteva proiecte de mare interes ale Timișului, printre acestea fiind stadiul de reabilitare a Gării de Nord din Timișoara, construcția noului corp al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”, realizarea Centurii de Sud a Timișoarei, dar şi teme legate de infrastructură, educație şi sănătate.

 

Print Friendly, PDF & Email