Deputatul liberal Ben Oni Ardelean, internat cu covid

Foto: PNL TImiș

Ben Oni Ardelean, deputat PNL de Timiș, anunţă că a fost confirmat cu pozitiv la testul covid, fiind internat la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

 

De ieri, mă aflu internat la Spitalul«Victor Babeș» Timișoara, după ce, cu o seară înainte, am prezentat simptome clare de infecție cu coronavirus. În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine- cadrele medicale dând dovadă de un profesionalism și o dăruire pentru pacienți, greu de înțeles din afara spitalului. Mulțumesc managerului, dr. Cristian Oancea, medicilor, asistenților medicali, infirmierelor și personalului auxiliar, care sunt lângă noi neîncetat, 24 din 24”, a scris pe pagina sa de Facebok Ben Oni Ardelean.

Acesta precizează că inevitabilul s-a produs, deși în toată perioada de campanie electorală, la puținele întâlniri avute s-a protejat, atât ee, cât și ceilalți participanți.

Acesta transmite că va ține legătura cu electoratul, în ultima săptămână de campanie, doar  în mediul online.

Aveți grijă de dumneavoastră, protejați-vă cât de mult posibil, fiți optimiști și nu vă pierdeți credința în Dumnezeu! Împreună vom trece și peste această încercare!”, își încheie mesajul deputatul liberal Ben Oni Ardelean, care s-a înscris pentru în cursa electoral pentru încă un mandat.

 

Print Friendly, PDF & Email