Deputatul de Timiş Cătălin Drulă către ministrul Transporturilor: „De ce lipsește Centura Timișoara Sud din programul de guvernare?”

La audierea din Parlament a viitorului ministru al Transporturilor, un deputat de Timiş l-a întrebat de ce lipsește Centura Timișoara Sud din programul de guvernare al PSD? Ministrul desemnat nu şi-a luat niciun angajament.

 

„Programul de guvernare al PSD promite investiții în infrastructură, dar ministrul propus pentru Transporturi nu a fost capabil să numească nici măcar un proiect care să intre în execuție, și asta în condițiile în care Guvernul Cioloș a lăsat câteva tronsoane la cheie”, a comentat deputatul USR de Timiş Cătălin Drulă (foto) audierea azi în Parlament a lui Răzvan Cuc, propus ministru al Transporturilor.

Deputatul Cătălin Drulă, membru al Comisiei pentru Transporturi și fost consilier al premierului Dacian Cioloș, l-a întrebat pe Răzvan Cuc de ce din programul de guvernare lipsește Centura Timișoara Sud, un proiect matur, în curs de lansare a procedurilor de achiziție. „Sunt convins că viitorul dumneavoastră șef, dl. Grindeanu, cunoaște importanța acestui proiect”, a mai spus Cătălin Drulă, făcând aluzie la faptul că viitorul prim-ministru este preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Deputatul USR a adus și alte proiecte în discuție, cum ar fi autostrada Sibiu-Pitești, un proiect întârziat trei ani de venirea PSD/USL la putere, Vama Giurgiu-DN5, Timișoara-autostrada A1 și autostrada A3-Cluj, Tureni, cerându-i ministrului desemnat să se angajeze să contracteze lucrările de execuție în 2017. Ministrul desemnat a spus doar că proiectele începute nu se opresc, fără să-și ia, însă, niciun angajament.

Print Friendly, PDF & Email