Deputat PSD Bianca Gavriliţă: “Avem nevoie de o guvernare coerentă pentru a putea duce la îndeplinire promisiunile electorale”

Comitetul Executiv Județean Timiș va stabili azi mandatul președintelui interimar, Călin Dobra, pentru ședința CEx, de mâine, de la București. Bianca Gavriliţă, deputat PSD de Timiş, spune că votul majorității trebuie respectat, iar situația să fie cât mai repede rezolvată.

 

Decizia pe care o vom lua trebuie să reflecte mesajul celor pe care membrii forului de conducere îi reprezintă. Va fi un mandat imperativ rezultat, cu siguranță, în urma unei dezbateri la care fiecare dintre noi va fi invitat să își expună părerea”, declară deputatul PSD Bianca Gavriliţă.

Aceasta susţine că în filiala PSD Timiș, deciziile s-au luat întotdeauna în mod democratic, iar atunci când principalul for de conducere județean adoptă o rezoluție sau stabilește direcția de mers, în urmă consultării membrilor, aceasta este respectată, ceea ce i-a făcut să poată demonstra că sunt puternici.

“Cu siguranță, ședința CEx de vineri va clarifica situația din partid, iar acest lucru va demonstra încă o dată că PSD este un partid care poate trece peste orice impas, prin găsirea celei mai bune soluții. Am încredere că președinții de organizații împreună cu liderii de la nivel central ai partidului vor lua cea mai bună decizie”, mai spune Bianca Gavriliţă. Fără să menţioneze, însă, care ar fi cea mai bună soluţie. Subliniază, însă, că votul majorității trebuie respectat, iar situația să fie cât mai repede rezolvată, astfel încă PSD să se poată concentra pe adevăratele priorități ale României.

“Am pledat și pledez în Parlamentul României pentru atingerea obiectivelor expuse în programul de guvernare care ne-a făcut să câștigăm în urmă cu doi ani alegerile. Avem nevoie însă şi de o guvernare coerentă pentru a putea duce la îndeplinire promisiunile electorale”, afirmă deputatul social-democrat.

Adăugând că, în această perioadă, eforturile PSD ar trebui să se concentreze și asupra momentul preluării președinției Consiliului Uniunii Europene: “Avem obligația de a asigura un climat de stabilitate și responsabilitate astfel încât România să se poată ridica la înălțimea misiunii încredințate de reprezentanții Europei.”

 

Print Friendly, PDF & Email